RODA B1 – BEP B2

Dinsdagavond 19.00 uur wordt er normaal gesproken getraind door de B1 in de Topsporthal. Alleen deze avond niet.Er wordt een (inhaal)wedstrijd gespeeld tegen BEP. Gelukkig zijn de wintersporters van de B1 zonder blessures thuis gekomen en zo is iedereen deze avond inzetbaar. Ook de coaches Remco en Koen staan weer vertrouwd langs de lijn en zijn er een heleboel toeschouwers op de tribune. Tara is jarig, dus namens iedereen ‘Gefeliciteerd!’ Een overwinning zou een mooi verjaardagscadeau zijn…

De wedstrijd is nog maar net begonnen en Floor scoort 1-0 na een doorloopbal. Yves scoort 2-0 door een wegtrek balletje bij de korf. Bep scoort ook en zo gaan we de rust in met een stand van 2-1. Na de rust scoort Bep 2-2 en zo is BEP opeens dichtbij gekomen. Langs de kant roepen de coaches ‘Scherp blijven!’. Er wordt geluisterd en gelukkig gescoord, 3-2 en 4-2 door Kyra. Yves maakt met een doorloopbal de stand tot 5-2. Dan gaat er nog een bal in van Roda (sorry, ik had mijn bril niet op, zag alleen een paardenstaart…) 6-2. Bep scoort nog een keer 6-3. Gelukkig helpt Noa mij even met de namen van doelpuntenmakers van de laatste punten (Dank Noa!) Floor en Yves maken de eindstand tot 8-3. Raven verzorgt het beeldmateriaal voor bij het verslag (ook bedankt).

Zaterdag 5 maart om 14.15 uur komt DKV-Victoria (koploper samen met Roda) op bezoek, dus dat belooft een spannende wedstrijd te worden.

Groetjes Luzan