Roda B1 – DKV Victoria B1

De laatste wedstrijd van de B1 was 8 juni tegen DKV. Een belangrijke wedstrijd, want de B1 moest nog strijden voor het kampioenschap. Jip viel de tweede helft in en speelde lekker mee. Het is zo leuk om te zien hoe de B1 steeds beter is gaan spelen. Verrassende looppatronen waardoor er veel doelpunten worden gescoord. Helaas werd de wedstrijd niet gewonnen. Jip bedankt voor het invallen.

Na de wedstrijd ging het team met Gerrit-Jan naar de kantine, waar getrakteerd werd op een drankje. Na twee jaar neemt de B1 afscheid van Gerrit-Jan als trainer en coach. Er is een afscheidscadeau geregeld voor hem en Eefje bedankt Gerrit-Jan voor alles wat hij voor het team gedaan heeft. Dat is ten eerste dat ze veel beter zijn gaan korfballen en niet onbelangrijk dat het meer een team is geworden. Er zijn veel gezellige avondjes georganiseerd door Gerrit-Jan en dat wordt heel erg gewaardeerd door het team. We wensen Gerrit-Jan dan ook veel plezier en succes het volgend seizoen.

Dan was er vorige week nog het ouder-kind toernooi. De ouders vreesden toch wel een beetje voor de kinderen, dus er was geen groot team van ouders, dus er werd ook een paalschiet toernooitje georganiseerd. Ik was daar zelf niet bij, dus kan hier niet veel over vertellen, maar misschien zijn er ouders toch wel enthousiast geworden over het korfballen en willen ze misschien wel een keer meetrainen met de recrastars. Zij trainen op donderdagavond om 20 uur.

Voor de B1 gaan de trainingen nog even door, er zijn 2 ouders die de trainingen voor hun rekening nemen. Super, want de meeste kinderen vinden het nog wel lekker om een balletje te schieten, beetje ontspanning tussen de schooltoetsen door. Op 6 juli staat er nog een teamuitje op de agenda en natuurlijk een week later, 12, 13 en 14 juli het Roda kamp. Nog genoeg leuke plannen op de agenda voor de B1