Roda B1 team van de week.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! 2019 is begonnen en iedereen heeft natuurlijk de nodige sportieve voornemens. Dat komt goed uit want zaterdag a.s. wordt er alweer volop gekorfbald.  Roda 1 speelt om 15.30 thuis een inhaalwedstrijd tegen Ten Donck 1. De B1 levert als team van de week de ultieme support. Ramon, Caspar, Mats, Fonne, Amber, Bente en Mia hebben er zin in! Zelf spelen ze om 13.00 uur tegen KZ en daarna gaan ze om 15.30 het eerste van Roda aanmoedigen richting de winst.

Natuurlijk heeft ook de B1 sportieve voornemen en nieuwjaarswensen. Om je een idee te krijgen van hun verwachtingen, voornemens en wensen voor 2019. Dit zijn er een paar:

Fonne: “Ik hoop natuurlijk dat we kampioen worden maar het allerbelangrijkste vin ik dat we een leuk team en een gezellig team blijven en dat ik beter word in korfbal.

Ramon: “Mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar is dat ik nog meer ga oefenen op de strafworp en dat het een heel sportief jaar gaat worden en dat we veel wedstrijden gaan winnen”

Mia: “mijn goede korfbalvoornemen voor dit jaar is dat wij als team elkaar blijven helpen en elkaar en elkaar helpen verbeteren en natuurlijk kan je altijd zelf beter worden in alles wat je doet.

Mats: “ik wens iedereen een sportief, gezellig nieuwjaar waarin weer goed wordt samengewerkt en hopelijk veel wedstrijden worden gewonnen”.

Mooie voornemens waarvan we natuurlijk hopen dat ze dubbel en dwars gaan uitkomen (alhoewel dat kampioenschap een beetje lastig wordt 😉). Nu heb ik ook nog iets te wensen. Het zou geweldig zijn als ouders en spelers van de jeugdteams het voornemen hebben om dit weekend allemaal te komen kijken in het Topsportcentrum. Een volle sporthal is toch voor Roda 1 en de B1 een feestje en je krijgt er zeker een leuke middag en sportief spektakel voor terug.

Caspar mag voorafgaand aan de wedstrijd de doorloopbal nemen en de rest van het team zorgt voor de nodige support. Wij gaan duimen voor Caspar dat hij raak schiet. Dat zou een mooie start zijn van 2019! Als de spelers van Roda 1 daarna ook trefzeker zijn, komt het helemaal goed! Wil je weten hoe het afloopt…………………..dan zien we je graag zaterdag a.s. om 15.30 uur in de Topsportcentrum de Koog.