RODA B1 – ZKV B1

Het was een vroegertje voor de spelers van de B1, om 10.00 uurt start de wedstrijd tegen ZKV. Fijn om weer zoveel supporters langs het veld te zien. In de eerste aanval staan Yves, Pim, Kyra en Jaël en in de eerste verdediging begonnen Isa, Floor (als heer), Felix en Dorien.

Zoals ik al zei, het was vroeg deze zaterdag. De wedstrijd was al begonnen en er moest nog even gezocht worden naar de afstandsbediening van het scorebord. Die werd niet gevonden, maar gelukkig was er nog een ‘ouderwets’ omklapbord, dus die werd geïnstalleerd langs de lijn van het veld. Toen alles goed en wel stond kwam toch de afstandsbediening tevoorschijn, dus het omklapbord gaat naar een ander team. Laat de doelpunten nu maar komen. De eerste goede kans kwam van Yves met een wegtrekbal onder de korf, maar de stand bleef 0-0. Na 8 minuten maakt Pim een omdraaibal onder de korf en in rode letters staat er nu 1-0 op het scorebord. Uit een vrije bal scoort Yves 2-0, maar ook ZKV laat gelijk de 0 op het scorebord verdwijnen en zo staat het ineens 2-1. Er word goed samen gespeeld, Felix gooit een mooie bal op Dorien die helemaal vrij staat, maar hij gaat er niet in. De strafworp die Felix krijgt gaat helaas ook mis. De kansen zijn er genoeg. De doorloopbal van Isa gaat er niet in, en ook de actie van Floor, een doorloopbal vanuit de ruimte gaat er niet in.

Tussendoor wordt er gewisseld, Floor en Dorien gaan eruit en Iris en Tara komen in het spel. De bal wordt goed onderschept en gegooid naar Tara die helemaal vrij staat, maar helaas….

Rust

Na de rust wordt er weer door gewisseld. Pim eruit en Tara erin.

Jaël krijgt 2x een kans bij de korf die mis gaan, maar dan gaat gelukkig wel 2x haar doorloopballen er in en zo staat het dan 4-2. Dorien staat weer ouderwets goed ballen af te vangen onder de korf. ZKV krijgt nog een strafworp, maar de stand blijft gelukkig 4-2. 5 minuten voor tijd valt Kyra uit door een blessure aan haar grote teen, beterschap Kyra, we hopen dat je van de week weer kan komen trainen. De eindstand van de wedstrijd is 4-2, gefeliciteerd, de punten zijn binnen!

Groetjes Luzan