Roda C1 – Furore C1 0-9

De laatste wedstrijd van het buitenseizoen en we waren al verzekerd van een 2e plek in de competitie. Als we zouden winnen dan zou het doelsaldo bepalen wie 1e geworden zou zijn in de competitie en zo gingen we de wedstrijd ook in.

We moesten thuis tegen Furore en we wisten dat dat geen gemakkelijke tegenstander is. Met 2 geblesseerde spelers op de bank (Kyra en Luuk) en het gemis van 1 coach (Koen is geopereerd aan zijn blindedarm) gingen we de wedstrijd in. Furore gaf meteen volop gas en we waren een beetje verrast door het optreden en stonden al gauw 0-1 achter. Nadat Roda zich herpakt had werd er een mooie aanval opgezet door Isa en Jaël wat resulteerde in een schot op de korf. En …………net mis. Furore maakt daarna al snel de 0-2 en 0-3 maar we laten de koppies niet hangen. Furore maakt een fout en Roda krijgt een vrije bal, Felix probeert te scoren maar ook deze gaat er niet, ze willen er gewoon niet in vandaag (gaat het zo’n dag worden). Weer zoekt Roda Furore weer om en Ryan krijgt een kans om op de korf te schieten oeiiiii bijna maar daar hebben we niks aan. Furore weer de verdediging staat goed maar Furore weet toch te scoren 0-4. Roda weer en na een goed opgezette aanval probeert Jaël het met een schot op de korf……………. jammer Jaël. Ook Dorien onderschept een aantal keren de bal en helpt bij het opzetten van een aanval. Furore weer en al snel staat het 0-5 en 0-6. Kom op Roda we laten ons niet kennen. Aan de inzet van Roda ligt het niet maar Furore is net een tandje te zwaar en met 0-8 gaan we de rust in.

2e helft.

Roda staat weer in het veld en Felix en Dorien worden gewisseld voor Yves en Tara. Roda geeft meteen gas maar Furore neemt over. Jaël onderschept de bal en zo gaat het een tijd door en zetten we Furore goed vast waardoor ze niet kunnen scoren. Vrije bal Pim ……………. jammer Pim. Furore weer maar de bal wordt nu door Yves onderschept. Furore heeft het lastig en blijft op 0-8 staan. Roda lekker fel en nu is het Iris die de bal weet te veroveren. Door naar Julian maar nu neemt Furore weer over maar komt niet tot scoren. Roda bouwt weer op en Furore maakt een fout …..strafworp. Alle ogen zijn op Tara gericht maar zoals ik al eerder zei ze willen er verd…………. niet in. Yves onderschept en probeert het met een lange afstandsschot rakelings langs de korf, nu Tara en weer niet. Isa staat goed vrij en zet de aanval goed op. Pim schiet …………………. De snelheid zit er nu goed in bij Roda en Furore komt hierdoor niet aan scoren toe. Nog eenmaal zet Tara samen met Pim en Julian de aanval in Iris ontvangt de bal maar Furore weet de bal te onderscheppen en scoort 0-9.

Dit is ook de eindstand. Furore net even een tandje teveel. Op naar de binnen competitie.