Roda C1 – OKV C2 – verslag door Hiske Kan

Op deze prachtige, zonnige ochtend met veel toeschouwers langs de lijn, wordt de wedstrijd gespeeld tussen Roda (C1) en OKV (C2). Op het veld staan: Mitchell, Thijs, Larissa en Teresa, daar tegenover staan Eefje, Faas, Lisanne en Jacob. Klaar om er voor de volle 100% voor te gaan!
De wedstrijd moet even op gang komen, maar er wordt vanaf het begin al goed druk gezet door Roda. Meerdere kansen dienen zich aan, maar de bal wil er nog niet in. Tot Thijs zijn kans grijpt en er 1-0 van maakt. Kort erop maakt hij er 2-0 van!
Roda zit strak op zijn tegenstander en laat zich niet wegzetten. De aanvallen worden mooi en goed opgezet. Hier profiteert Faas van door er 3-0 van te maken. Ook OKV doet een duit in het zakje, ze scoren. Het staat nu 3-1. Dan maakt Thijs er 4-1 van. Tip van Roy: “wees zuinig op de bal!”, deze tip wordt van harte genomen. Net voor het fluitsignaal scoort Thijs een “bonusgoal” (de 1e helft liep iets uit.). Ruststand: 5-1
In de 2e helft wordt er gestart met dezelfde opstelling. De aanval wordt snel weer opgezet en een mooi schot op doel van Eefje volgt. Wissel Jacob -> Joep. Er wordt veel op doel geschoten. Wissel Larissa -> Madelief. Dan volgen er 2 goals, beide via een mooie doorloopbal, door Faas. Het staat 7-1. Er worden kansen gecreëerd en er wordt goed samengespeeld. Mitchell schiet een aantal keer op de korf. Dan een mooie kans voor Madelief en ze scoort! Kort erop een strafworp, maar deze gaat er helaas niet in.
Einduitslag: 8-1. Roy deelt complimenten en iedereen gaat met een grote lach op zijn gezicht het weekend in!