Roda C1 speelde deze week tegen DSO C1.

Wedstijd C1 21-12-2019

We begonnen met Yves, Jaël, Pim en Iris in de aanval en Luuk, Felix, Tara en Isa in de verdediging. Dorien en Ryan kwamen later in de wedstrijd. Kyra was er bij en volgde alles op de voet. De wedstrijd startte met veel balbezit en veel pogingen. Pim maakte met een doorloopbal 1-0. Na een vrije bal tegen was het 1-1. Het puntenverschil werd daarna steeds groter. De ene na de andere bal ging erin door Isa, Pim, Yves en Felix. Ondertussen kregen we een tegenschot. We gingen de rust in met 8-2.

In de 2e helft startten we met een poging van Luuk. Tara maakte de 9-2. Jammer genoeg ging er nog een bal in de verkeerde korf. Jaël scoorde de 10e en de 11e bal. Ondertussen werd er goed verdedigd. Felix scoorde er ook nog een. We eindigden met een eindstand van 12-3.

De C1 liet dus op de laatste zaterdag voor de kerst de sterren blinken. De jacht begon met een aantal schoten voor de boeg, waarmee de tegenstander was gewaarschuwd. Later werd er meer met scherp geschoten en werd de tegenstander meer aangeschoten wild. De ouders op de tribune waren al duidelijk met de voorbereiding van de kerstmaaltijd bezig. Er komt vast veel wild op het menu. Maar misschien ook wel iets met gatenkaas of iets Oosters, Tjap Tjoy! Er werd 12 keer raak geschoten met de blauw-gele bal. Ruim voldoende om van DSO te winnen.

Prettige feestdagen!

Van Olga en Dorien