Roda C1 team van de week

Nee het is geen 1 april grap………… De C1 is morgenavond toch echt team van de week bij de laatste zaalwedstrijd van Roda 1. En wat zijn we blij dat we dit weekend warm en droog in de zaal de selectiespelers kunnen aanmoedigen want het blijft maar regenen. Roda 1 speelt morgenavond tegen Kios 1. Hopelijk geldt voor zowel het team van de week als deze wedstrijd: “Save the best for last”!

De C1 is een team waar enthousiasme en talent ruim aanwezig is. Dit zaalseizoen weten ze daarom ook regelmatig hun wedstrijden te winnen. Aanstaande zaterdag staat er nog een belangrijke wedstrijd gepland tegen DKV, waarin ze de derde plaats in de poule veilig kunnen stellen.

Zes meiden en vier jongens sterk is dit team: Jip, Thies, Damian, Tom, Aleyna, Ellen, Carmen, Aimeé, Nienke, Bo staan iedere zaterdag met een volle bak energie op het veld. Het is een leuk team die weten wat hard werken is en strijden voor iedere bal. Ze zijn er voor elkaar en hebben veel plezier in het spelen. Trainer/coach Roy is zeer tevreden over de inzet en enthousiasme van zijn team en wij zijn blij dat hij dit team helpt om iedere week een beetje beter te worden!

Als team van de week staan deze kanjers zaterdag a.s. om 20.00 uur in de spotlight in topsportcentrum De Koog.  Samen met Roda 1 geven ze het startsein voor een mooie wedstrijd tegen Kios 1. Uiteraard mag 1 van de spelers van de C1 voor de start van de wedstrijd een doorloopbal nemen. Wie dat wordt? Kom zaterdag kijken dan zie je wie de loting gewonnen heeft.  We hopen dat deze jeugdtopper met een grote glimlach op het gezicht de bal in de korf legt. Met de C1 in de spotlights en op de trommels wordt het vast een sportieve en gezellige boel morgenavond. Ze rekenen dan ook op een volle tribune!