Roda C2 – Celeritas C1

Vrijdag 20 oktober: al de hele dag regen en zo ook vanavond. Toch trad de C2 aan om een verplaatste wedstrijd te spelen.

Na het kampioenschap op het veld vlak voor de zomer waren de verwachtingen hooggespannen voor dit seizoen. Een kleine wisseling in de teamsamenstelling deed daar geen afbreuk aan. Een nieuwe trainersploeg werd gevonden om het team naar grotere hoogte te brengen.

De poule-indeling en loting was niet in ons voordeel. Drie uitwedstrijden naar Andijk, Anna Paulowna en Enkhuizen, vroeg behoorlijk wat van de rij-ouders. Toch startte C2 goed met twee coachende vaders langs de lijn bij meerdere wedstrijden.

Halverwege het seizoen was er echter behoorlijk wat pech. Twee polsblessures (een gebroken en een gekneusde) leverde wat zorgen op. Gelukkig waren daar steeds de invallers uit andere teams! Zo ook vanavond.

Het was een spannende wedstrijd, die door de grote hoeveelheid paraplu’s langs de lijn soms wat lastig te volgen was. Belangrijkste is dat C2 gewonnen heeft met 7-5! Ze staan nu op de 2e plek in de poule en kunnen nog gedeeld eerste worden!

Trainers/coaches/invallers ontzettend bedankt en op naar de zaal!