Roda D1-Helios

Ondanks de wind en kou wist de D1 vandaag de korf van de tegenpartij goed te vinden. Het regende punten in Westzaan!! Roda moest in het eerste kwart van de wedstrijd nog even opwarmen maar na de wisseling van vakken ging Roda los. Britt opende het jachtseizoen met een hele mooie 1-0 en maakt er daarna in de eerste helft van  de wedstrijd nog eens 2! Hoe goed is dat! Kyra pakte ook een punt mee tussendoor en daarmee gaan we de rust in met een  stand van 4-0  op het scorebord.

Het eerste punt van Helios viel vlak na rust maar gelukkig scoorde Mats daarna een hele mooie 5-1. Terwijl deze razende reporter warm en droog in de skybox zit met een kopje thee, begint het buiten hard te regenen. Gelukkig heeft dat geen invloed op de slagkracht van Roda. Mats scoort opnieuw een punt en met 6-2 op het bord is de lucht weer geklaard.

Roda zet in  het laatste deel van de wedstrijd nog even alles op alles. Yves, Casper en Britt scoren en de teller loopt verder op. Met 11-4 klinkt het eindsignaal! Super gedaan allemaal en helemaal top van Britt die vandaag onze topscoorder was!