Roda D1 – OKV D1: 10-4

Op een winderige zaterdagochtend is de gehele D1 aanwezig en de kinderen hebben er zin in dit lieten zij direct zien bij het 1e fluit signaal van de scheidsrechter.
Er werd goed overgespeeld, veel kansen gecreëerd, goed verdedigd en het bal tempo lag hoog. Roda krijgt direct een kans en Jaël haar schot gaat over.
Helaas maakt OKV de 0-1 en Jaël zorgt voor de 1-1 door een doorloopbal.
Afstandsschot van Rayan vliegt de korf weer uit maar gelukkig maakt Jaël de 2-1. Roda is sterker en Roda krijgt een strafworp mee maar die gaat helaas mis. Nora maakt een prachtig doelpunt 3-1 en later zorgt Faas voor de 4-1. De 2e kwart van de 1e helft laat Roda direct zien dat ze willen winnen.
Floor maakt meteen de 5-1 daarna volgen nog veel kansen voor Mitchel, Elise, Isa en Floor. Roda krijgt een strafworp mee helaas ook mis. OKV maakt de 5-3.
Rust.
Iris krijgt een kans maar die gaat er net niet in en OKV maakt direct de 5-4.
Faas zorgt d.m.v. een afstandsschot voor de 6-4 en Iris maakt de 7-4 en 8-4. Rayan en Julian krijgen kansen maar die gaan er net niet in en door een heel mooi afstandsschot zorgt Brechtje voor de 9-4 op het scorebord. Volgens mij haar eerste doelpunt. Daarna krijgt Roda nog 2 strafworpen mee deze gingen ook mis. Jaël zorgt voor het laatste doelpunt de 10-4.
Roda heeft met vlagen erg goed spel laten zien en iedereen heeft hier hard voor gewerkt. Alleen de strafworpen (5 stuks) gingen helaas allemaal mis.

De eerst volgende wedstrijd is uit op 2 maart tegen Groen Geel D3 dit duurt nog even nu eerst genieten van de voorjaars vakantie.

Tot dan!