RODA D1- RAPID D1

Zaterdag 29 februari 10.00

Met het team compleet was de D1 helemaal klaar voor de wedstrijd tegen Rapid. Al snel wordt er gescoord: een mooi afstandsschot van Eefje, het is 1-0. De snelheid zit er lekker in en ook de energie is goed. Helaas volgt na 7 minuten een doelpunt van de tegenstander. Hierna worden er meerdere pogingen gedaan tot scoren, o.a. door Faas en Larissa, maar de bal lijkt er niet in te willen. Aan de andere kant lukt dat wel; het is 1-2. Hierna volgt een mooi schot op doel van Thijs, helaas mis! En ook Nora doet een poging tot scoren. Kort daarop lukt het Thijs wel om een doelpunt te maken (2-2). Er wordt goed in de handen gegooid en vlot overgespeeld.

Dan wordt Brechtje geblokkeerd en volgt er een strafworp, Thijs mist op een haartje na. In het vak van de verdediging wordt er door een ieder ook hard gewerkt en de bal is snel terug bij de aanval. Brechtje scoort de 3-2. Vlak voor rust scoort Mitchell bíjna de 4-2; dat scheelde weinig!

Ruststand: 3-2.

Met goede moed starten we de 2e helft. Het 4e doelpunt lijkt er maar niet in te willen. Rapid neemt de overhand en na zo’n 4 minuten staat het 3-3. Hierna volgen de doelpunten van de tegenstander in rap tempo, voordat we het op de tribune goed en wel doorhebben staat het 3-8. Dan toch eindelijk dat 4e doelpunt voor Roda, gemaakt door Larissa. Dat was ook meteen het laatste doelpunt voor Roda deze wedstrijd.

Eindstand: 4-11.