Roda E1 – GroenGeel E1 8-21

Het was vandaag de laatste wedstrijd van het buitenseizoen. Die wil je natuurlijk winnend afsluiten, maar we wisten het van te voren… GroenGeel was geen tegenstander van de kat en het bakkie. Niet groot van stuk, maar wel groot van daden. Ze hadden het zelfs de aanstaande kampioen KZ erg moeilijk gemaakt. En dan kan je dus echt wel wat.

En ‘wat’ was echt wel wat. Het eerste kwart gaf de groengele brigade vol gas. En onze E1 was duidelijk op zoek naar een bakje (kinder)koffie om wakker te worden. 1-9, dat beloofde een pijnlijke afstraffing te worden. Gelukkig sprak Rebecca iedereen moed in. “Gewoon blijven proberen en zoek de combinatie op. Houd plezier”. En dat viel ook echt te prijzen. De schade bleef een beetje binnen de perken.

Maar onze heren en dames legden het gewoon af tegen een zeer zorgvuldig GroenGeel. En ze waren ook bijzonder veel feller. Dat is nog wel een leerpuntje. Knokken voor de bal! Maar gelukkig ging iedereen wel met een glimlach van het veld. Ondanks het 8-21 verlies. Op naar de zaal en hopelijk meer winstpartijen!