Roda E1 – KZ E1 0-20

De ochtend begon wat warrig maar o zo gezellig. Er was wat verwarring onder de ouders met betrekking tot het openen van de kantinedienst. Maar na een paar bakkies was iedereen weer wakker en klaar voor de wedstrijd tegen KZ.

Op de app hadden we al gezien dat ze goed hadden gescoord tegen hun vorige tegenstander dus we waren gewaarschuwd voor een groot aantal tegendoelpunten. Maar goed we begonnen met 0-0 dus alles was mogelijk. Het eerste kwart ging het ok. KZ stond wel voor met 0-3 maar dat viel nog mee. Aan onze kant werden wel wat foutjes gemaakt met verdedigen en strak overgooien. Er was dus nog enige ruimte voor verbetering, dus wie weet zouden we de achterstand verkleinen.

Helaas rook de tegenstander vroegtijdig de overwinning. Ze gaven meteen gas en  knalden door naar 0-7. KZ dook als een stel  hyena’s op de bal en wij hadden de grootste moeite om rond te spelen en zo ook eens lekker rond te ballen. Nee, als de korfbond spelplezier wil promoten dan moeten ze nog maar eens goed letten op de indeling.

Zo vorderde de wedstrijd en liepen we constant achter de feiten aan. De passes liepen niet lekker onze verdediging liep niet lekker en ook het scoren liep niet lekker. Liep eigenlijk niet. Als je tegenstander dan ook nog eens fluister `zijn jullie echt zo slecht` en ook de ene schouderduw na de andere geeft dan is de lol er snel vanaf. Uiteindelijk verloren met 0-20.

Volgend week naar het hol van de hyena´s. Hopelijk hebben ze dan al wat te eten gekregen zodat ze wat minder agressief spelen.

Groetjes Nathalie