Roda E2 begint het jaar goed

De E2 heeft het lastig in de zaal en had tot afgelopen zaterdag nog geen wedstrijd gewonnen. Een overwinning is dus zeer welkom. In eerdere wedstrijden is dat wel eens anders geweest, maar nu begon iedereen fanatiek aan de wedstrijd tegen BEP. Een paar keer was Roda dicht bij de korf maar toch was het BEP die de score opende, 0-1. Er werd goed vrijgelopen en overgespeeld en al snel maakte Sander de gelijkmaker. In de wedstrijd was goed te zien dat er voor de kerstvakantie is getraind op doorlopers want als direct schieten niet lukte werd er gelijk positie gekozen voor de doorloopbal. Sander scoort op aangeven van Mea de 2-1. Het is een spannende wedstrijd en BEP scoort de gelijkmaker. Kayleigh brengt Roda opnieuw op voorsprong en met een 3-2 stand gaan we de rust in.

In de rust blijkt dat Tom niet verder kan spelen en ook Aylena gaat er even uit. Gelukkig kan Tom Theeuwis invallen en gaat de wedstrijd verder met 4 fitte spelers.

Na rust maakt BEP gelijk 3-3. Roda gaat door met aanvallen en Tom scoort met 2 afstandschoten de 4-3 en 5-3. Sander maakt nog een mooie doorloopbal en dan is het met nog ongeveer 10 minuten te gaan 6-3. Het wordt nog even heel spannend als BEP 2 x scoort en daarmee terugkomt tot 6-5. De opluchting is dan ook zichtbaar bij de spelers als er wordt afgefloten en de eerste overwinning in de pocket is! Een goed begin van 2020.