Roda E2 – DSO E1

Wat was het zaterdag weer spannend. Roda E2 tegen DSO (A) E1 die boven aan in de poel staat. Het was een spannende wedstrijd en de ploegen waren aan elkaar gewaagd.

In de eerste helft starten het gelijk met een tegen doelpunt. Anna liet dat niet op zich zitten en scoorde ook gelijk. 1-1. De toon was gezet Olle viel aan 2-1 en Anna maakte voor de rust 3-1. Mooi begin. In de 2e helft stonden Anna, Fenna Annemijn en N in het veld. Ze hadden er een zware kluif aan om te zorgen dat er zo min mogelijk ballen in gingen van de tegenpartij. Ook hadden ze een paar mooie worpen op de korf die er helaas niet in gingen. Ook niet die van Anna die nog 4-4 probeerde te maken. Hij rolde net van de rand. De verkeerde kant op. De 3e helft start met 3-4 Teun Lise Olle en Anna staan in het veld. Roda is veel aan de bal maar het scoren wil maar niet lukken. Doorloopballen worden geprobeerd maar zonder resultaat.

3-5 vlak voor de rust. Annemijn zorgt in de laatste helft door op het juiste moment op de juiste plek te zijn voor 4-5. Zo wat zijn we blij. Maar dat laat DSO niet op zich zitten en scoort dan nog twee punt. 4-7 Roda heeft zich goed geweerd tegen een sterke ploeg. En was veel aan de bal. Qua snelheid was DSO net iets sterker. Het was een mooie spannende wedstrijd. Lise houdt de eer hoog bij het strafworpen nemen 1-1.

Groetjes Marije (Teun)