Roda F2 – ZKV (Za) F1

Het leek wel alsof er storm op komst was, tijdens de inhaalwedstrijd van de F2 afgelopen donderdagavons; wat een ‘herrie’ zo in de kleinere gymzaal waar we normaal gesproken alleen maar trainen 😉

Beide teams rennen lekker heen en weer totdat na een paar minuten het toch RODA is die als eerste scoort (Romy). En vlak daarna scoort Mason de 2-0. Super! Een flink fanatiek jochie ziet dan zijn kans en scoort met een zwieper vanaf ongeveer de middellijn: 2-1.

1e pauze en tactiekbespreking: blijf kijken naar de bal als je rent, dan kun je snel over spelen. Ize en Femke zijn nu wissel en worden vervangen door Carmen en Emy

2-2
2-3

Dat ene jongetje lijkt wel overal op het veld te staan én alle ballen uit de lucht te plukken… De tegenpartij krijgt veel kansen, maar het blijft 2-3 als de scheids fluit voor de rust. Of is het toch al 2-4. We waren er met de rust nog niet over uit.

Na een aantal aanwijzigingen van Frank en Mariska gaat Roda er weer tegen aan. 

Het is weer even wennen: scoren in de andere korf. ZKV weet de korf wel weer te vinden. En weer. Mason komt erin als SUPERspeler. Dan gaat het een tijdje over en weer, maar beide teams weten niet meer te scoren.

Totdat Femke doel treft en Mason als superspeler weer uit veld mag. De 3e kwart is een feit: 3-5.

3-6 en Carmen is nu SUPERspeler. Dat helpt want daardoor krijgt Femke de kans voor de 4-6. Daarna krijgt de ene sterspeler van ZKV weer een kans en scoort de 4-7 en zijn teamgenootje 4-8. Dan een mooie kans van Romy van afstand; helaas naast. Mason scoort daarna nog een mooi punt: 5-8 en Femke nog vlak voor het einde 6-8.