Roda F3 – Kz/thermo4U F2

Zaterdagmorgen om 9 uur stond de clash tegen onze concurrent KZ op het programma.

We wisten nog maar al te goed hoe de uitwedstrijd was verlopen. De hele wedstrijd stonden de toppers voor en helaas ging het in het laatste kwart mis en verloren ze 14-12. De toppers met in de gelederen: Lens, Teun, Noud, Maddy en Sanne begonnen goed aan de wedstrijd raakte de korf maar de bal ging er steeds niet door,  terwijl aan de andere kant elk schot raak was. Bij een 4-0 achterstand mocht er een extra speler bij en dat werd Teun. Geen verkeerde keuze! Teun gaf direct het goeie voorbeeld en scoorde 3 x achter elkaar.

Nu was iedereen wakker en kon de wedstrijd echt beginnen. De toppers begonnen er ook langzaam in te geloven en zodoende stond het halverwege 8-8 en was de spanning duidelijk te voelen. Maddy, Noud 2x en Sanne 2x zorgde voor de ruststand. Na een speech van coach Age waar hij de toppers een drankje na afloop beloofde bij winst ging het volledig los en stonden ze in een mum van tijd met 12-9 voor. Noud 3x en Teun zorgde voor deze punten.

Het laatste kwart is vaak wat lastig maar dit keer was iedereen superscherp en werd de winst over de streep getrokken. De 14-11 winst was fantastisch en het drankje na afloop was dan ook meer dan verdient. Teun 2x zorgde voor het slotakkoord. Het was leuk om te zien hoe de jongens en meiden met elkaar spelen, het plezier die zij uitstralen is een genot om naar te kijken.

Op naar de volgende concurrent OKV f1.