RODA jeugdkamp 2018.

Camping de kemphaan.Ook dit jaar gaan we weer kamperen met de jeugd van Roda (A, B, C en D) en wel bij scouting van Uitgeest. Vanwege het 100 jarig bestaan van Roda wordt het een uitgebreider programma als voorgaande jaren. We vertrekken vrijdag 15 juni middag om 17:00uur op de fiets richting Uitgeest na aankomst zullen we eerst met z’n alle de tenten op gaan zetten om vervolgens lekker te gaan eten bij het kampvuur. De rest van de avond mag iedereen lekker “chillen”, we gaan vroeg naar bed 😊 er staat voor zaterdag een druk programma.

Zaterdag ochtend een ontbijtje en gaan we ons klaar maken voor een dag vol spelletjes. Waaronder een 5-kamp en vlottenbouwen. S ’avonds gaan we lekker BBQ-en en gaan we nog een aantal spelletjes in het donker doen.

Zondag morgen gaan we lekker uitslapen om daarna lekker uitgebreid te gaan eten en onze spullen opruimen. We zullen rond 15:00uur weer richting Westzaan gaan op de fiets.

De kosten voor het weekend zijn €25,- en kunnen worden betaald op maandag avond 4 juni van 19:00 tot 20:00 uur in de Kemphaan.

Deelname aan het weekend is op eigen risico.

Voor aanvullende informatie hou de website en facebook in de gaten, dit zal zo spoedig mogelijk worden gedeeld.

Met vriendelijk groet,

De kampeer commissie

Terence en Geert

Opgeven kan door middel van een e-mail naar geert.kelder@gmail.com met als onderwerp Kamp 2018, we willen graag het volgende van je weten:

Naam:

Leeftijd:

Team:

Telefoonnummer van een van je ouders die s ’nachts bereikbaar is.