RODA-jeugdkamp 2019

Camping de kemphaan.

Ook dit jaar gaan we weer kamperen met de jeugd van Roda (A, B, C en D). Na het succes van vorig jaar gaan we dit jaar weer naar de scouting in Uitgeest en wel van 28 t/m 30 juni.

We vertrekken vrijdag 28 juni middag om 16:30uur op de fiets richting Uitgeest na aankomst zullen we eerst met z’n alle de tenten op gaan zetten om vervolgens lekker te gaan eten bij het kampvuur.

Zaterdag ochtend een ontbijtje en gaan we ons klaar maken voor een dag vol spelletjes. Waaronder kanoën in het Uitgeestermeer en vlottenbouwen. S ’avonds gaan we lekker BBQ’en. En een kampvuur.

Zondag morgen gaan we lekker uitslapen gevolgd door een ontbijt. Als afsluiter van het weekend houden we een 5-kamp. Rond 13:30uur zullen we vertrekken richting Westzaan, hier komen dan ongeveer 15:00 uur aan.

De kosten voor het weekend zijn €25,- en kunnen worden betaald op maandag avond 3 juni van 19:00 tot 20:00 uur in de Kemphaan.

Voor aanvullende informatie hou de website en facebook in de gaten, dit zal zo spoedig mogelijk worden gedeeld.

Met vriendelijk groet,
De kampeer commissie
Terence, Patrick en Geert

Opgeven kan door middel van een e-mail naar kamperen@wkvroda.nl met als onderwerp Kamp 2019, we willen graag het volgende van je weten:
Naam:
Leeftijd:
Team:
Telefoonnummer van een van je ouders die s ’nachts bereikbaar is.