RODA-jeugdkamp 2020.

Camping de kemphaan.Vanwege alle ontwikkelingen van de afgelopen tijd kon het kamp niet doorgaan.

Daarom hebben we besloten om 22-08 a.s alsnog een weekend te organiseren. Het idee is om op het Roda veld te gaan kamperen met de jeugd van Roda (A, B, C en D). Aangezien er die zaterdag al oefenwedstrijden worden gespeeld is ervoor gekozen de aanvangstijd vrij te laten. Moet je een oefenwedsstrijd spelen mag je komen wanneer je klaar bent, heb je geen oefenwedstrijd dan verwachten we rond 1300uur op het Roda veld.

Overdag zal er een springkussen zijn en zullen we een 5kamp organiseren. S ’avonds gaan we lekker BBQ’en en zal er in de kantine een bonte avond en een disco zijn. Zondag morgen gaan we lekker uitslapen om daarna lekker uitgebreid te gaan eten en onze spullen opruimen. Jullie ouders kunnen je rond 1400uur weer op komen halen. De kosten voor het weekend zijn €10,- voor de kinderen die blijven slapen en €5,- als je niet blijft slapen. Betalen kan op de dag zelf worden gedaan. Voor aanvullende informatie hou de website en facebook in de gaten, dit zal zo spoedig mogelijk worden gedeeld.

Met vriendelijk groet,
De kampeer commissie

 

Opgeven kan door middel van een e-mail naar kamperen@wkvroda.nl als onderwerp Kamp 2020, we willen graag het volgende van je weten:
Naam:
Leeftijd:
Team:

Telefoonnummer van een van je ouders die s ’nachts bereikbaar is.