Roda zeskamp was een succes!

Gisteren hebben we het buitenseizoen afgesloten met een zeskamp voor de F t/m C jeugd. Onder het mom van meedoen is belangrijker dan winnen, hebben 8 teams een leuk spellenparcours afgelegd. Een skippyrace, stokkenvangen, de Jengatoren en een parcours waarbij de skilatten werden ondergebonden. Het was er allemaal! Het weer werkte gelukkig mee. Soms was er even een donkere wolk maar afgezien van een paar spetters bleef het droog. Er werd hard gerend, gesprongen, gelachen, gestuiterd en zo nu en dan ook op de korf geschoten. Tussendoor was er een lekkere hotdog om weer even op krachten te komen. Dat was nodig want aan het eind hadden de deelnemers kun kracht hard nodig in de touwtrekwedstrijd. Dansend sloten we de middag af. Na nog een limonade met wat lekkers ging iedereen moe maar voldaan weer richting huis.

Na de zeskamp was er een herfst BBQ voor de A en B jeugd. Het materialenschuurtje was omgebouwd tot een soort apres-ski hut met wat gezellige lampjes en een vuurkorf erbij.  De biertafels werden buitengezet (zonder het bier maar wel met een paar lekkere hamburgers). De twee BBQ-masters Otto en Michiel zorgden vervolgens voor een paar goed gevulde tafels. Het marshmallows roosteren lukte niet want door de wind moest de vuurkorf uit. Gelukkig was er nog een korfbalveld en een grote Boombox.  Na de BBQ ontstond er een spontane disco schottraining. Muziekje erbij en in het halfdonker op de korf schieten. Ondertussen beetje chillen, meer dan dat is er eigenlijk niet nodig voor een leuke avond.

Dank aan Isa, Tara, Kyra, Pim, Felix, Casper en Yves die geholpen hebben bij de zeskamp en de kantinecommisie,  Jac en JC die gezamenlijk de organisatie op zich hebben genomen. En Luzan bedankt voor de mooie foto’s!