Seizoen afsluiting Roda 2018

De verkiezing van de jeugdtoppers 2018: Celeste, Maaike, Elana en Raven. Zij geven trainingen bij veel jeugdteams, schoolkorfbal, KangoeroeKlup. Je doet nooit tevergeefs een beroep op deze dames. Echte toppers!

Afscheid van vlnr.: Siebe Kelder, Sanne Steenhoek, Ronald Hanegraaf en Marieke Steenhoek.

Afscheid van de spelers en assistent/trainer coach: Marieke Steenhoek, Sanne Steenhoek, Siebe Kelder en Ronald Hanegraaf. Alle drie de spelers zijn sterkhouders van Roda 2: Siebe is al sinds zijn 7e jaar lid van Roda, Marieke is 10 jaar lid geweest en Sanne 6 jaar. Ronald Hanegraaf assistent trainer/coach bij de selectie is twee jaar bij Roda betrokken geweest. In zijn eerste jaar werd hij tweemaal kampioen met de A1. Ronald gaat volgend jaar naar HBC.

Met het stoppen van Marieke en Sanne nemen we ook een beetje afscheid van de familie Steenhoek die tien jaar lang in weer en wind alle wedstrijden van hun dochters bezocht hebben (uit en thuis).

Ook Milco werd bedankt door aanvoerder Hidde voor de medische verzorging, maar ook natuurlijk voor zijn fantastische barbecue en koud buffet, wat hij ook deze keer weer neergezet had!

Ook nog een groepsfoto op Facebook van de afscheid nemers, met Tara en Shanna die gewoon blijven.

Ook invallend trainer/coach Arno Heermans van Roda 1 werd uitgebreid bedankt. Hij heeft een heel succesvolle tweede helft veldseizoen gerealiseerd. Ook titelkandidaat Futura werd zaterdag eenvoudig op zij gezet. Afscheid ook van Bert van Leeuwen voorzitter van de TC, hij gaat zijn huis verbouwen/uitbreiden en heeft even geen tijd meer het komende seizoen.

Opperspreekstalmeesters waren voorzitter Paul van den Bergh, Age Knossen jr. als trainer/coach van Roda 2 die dus drie spelers heeft die stoppen en aanvoerder Hidde Pettinga.

Van alle spelers is toestemming gekregen voor het plaatsen van de foto’s volgens de nieuwe Privacy wet (AVG).

Op de Roda Facebookpagina veel meer foto’s van de seizoenafsluiting.