Senioren nieuws

Roda 1 en 2 speelden belangrijke wedstrijden tegen mede degradatie kandidaat Die Haghe. Helaas gingen beide wedstrijden verloren. Bij Roda 1 kwam een vak moeilijk tot scoren met (of door) te weinig reboundkracht. Ook miste Roda maar liefst vier strafworpen!

Roda 2 had het eveneens lastig en kwam met een gelegenheidsopstelling in het veld. De dames van Roda 1 assisteerden en ook Ivan en Selmer van Roda 3 kwamen in actie. Namens Roda 2 bedankt voor jullie hulp. We hopen dat sterkhouders Jari, Marcel en Kelly er snel weer bij kunnen zijn!

Dan nog positief nieuws van Roda 3, dat een gelijkspel wist af te dwingen in de uitwedstrijd tegen KZ-Danaïden 3 (17-17).

Ook hier nieuwe gezichten bij Roda 3 door de blessures. Joris en Natascha Theewis maakten hun rentree na 5 jaar. Junior A1 Elana Vos speelde een prima wedstrijd. Selmer speelde een helft na eerst een helft bij Roda 2 gespeeld te hebben. Daan Hos uit deA1 werd de laatste 15 minuten door coach Geert Kelder ingebracht en scoorde meteen. Roda 3 stond de hele wedstrijd op achterstand, na de pauze zelfs met 4 doelpunten, maar Roda 3 kwam terug en de laatste 5 minuten gingen ze zelfs in met een 16-17 voorsprong. Helaas maakte KZ/Danaïden nog de gelijkmaker. Overigens een terechte uitslag, een collectieve prestatie en een leuke wedstrijd volgens onze reporter ter plaatse.