Sponsor diner voor financiering 100 jarig jubileum volgend jaar

Geachte belangstellenden,

Zoals u ongetwijfeld weet, bestaat Westzaanse Korfbal Vereniging Roda in februari 2018, 100 jaar.

De Jubileumcommissie van Roda is volop bezig met acties om het jubileumfeest betaalbaar te houden. Het moet immers een feest worden voor de gehele Westzaanse gemeenschap, van jong tot oud. Vanaf februari 2018 is er elke maand een evenement gepland met als klapper, de Roda 3-daagse in juni, met onder andere een Westzaanse feestavond waar Westzaanse artiesten en talenten aan mee gaan doen.

Om dit allemaal te bekostigen organiseren wij, na een bloembollenactie en een veiling, op woensdag 18 oktober 2017 in samenwerking met Hotel-Café-Restaurant De Prins een Sponsor Diner.

Dankzij de familie Van der Werff kunnen wij u een culinair 3-gangen diner aanbieden voor € 50,- excl. drankjes. Het diner begint om 19.00 uur en u bent welkom vanaf 18.00 uur. Er kan vooraf een keuze gemaakt worden uit een vlees- of visgerecht. Onderstaand treft u het keuzemenu aan. Op de avond zelf is het mogelijk muntjes ad. € 2,- te kopen voor drankjes.

De muzikale omlijsting van deze avond wordt verzorgd door combo Daisy and friends.

Wij nodigen u van harte uit voor deze culinaire avond.

De tafelbezetting bestaat uit 6 personen, ook is het mogelijk om een tafel als familie (6 pers.) te reserveren. De organisatie zal rekening houden met uw wensen voor de tafelindeling.

Er kan gereserveerd worden t/m 2 oktober 2017.

Bij de reservering is het van belang aan te geven wat uw menuvoorkeur is (vlees of vis).

Reageer snel, want vol = vol.

Gelijk bij de inschrijving dient u het verschuldigde bedrag over te maken naar rekeningnummer: NL12RABO 03701 13 136 t.n.v. WKV Roda o.v.v. Sponsor Diner.

Reserveren via email: jubileum@wkvroda.nl o.v.v. Sponsor Diner

Met vermelding van onderstaande gegevens:

Naam:

Adres:

Woonplaats:

Aantal personen:   ______

Aantal vleesmenu: ______                    Aantal vismenu: ______

Speciale wensen: