Sponsorcommissie update

Samenstelling commissie

In de afgelopen periode heeft Walter Benecke na ruim 10 jaar afscheid genomen van de Sponsorcommissie. Walter heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de sponsorinkomsten van Roda. Hij heeft zijn grote netwerk gebruikt en vele sponsors aangedragen. Ook is Walter als hoofdsponsor al vele jaren zichtbaar op de kleding van de selectie en langs de kant van ons veld. Over de hoofdsponsors is hieronder ook nog belangrijk en positief nieuws te melden.

Op de transfermarkt van commissieleden heeft de sponsorcommissie een belangrijke slag geslagen met het binnen halen van Junior van dijk. Junior is al vele jaren actief als speler, trainer en kantinecommissie lid. Wij wensen Junior veel succes met zijn nieuwe functie.

Hoofdsponsors WKV Roda

De sponsorcommissie is verheugd te melden dat de contacten met onze beide hoofdsponsors Benecke en Eggink schilders zijn verlengd. De duo hoofdsponsors hebben een belangrijke rol binnen Roda. Als het buitenseizoen willen wij de hoofdsponsors graag in het zonnetje zetten met een feestelijke ondertekening van onze samenwerking:

Benecke en Eggink schilders zullen de Roda selectie komend seizoen van nieuwe kleding voorzien.