Stichting Vrienden van Roda (Club van 100)

Op vrijdag 28 oktober vindt de feestavond voor de Vrienden van Roda plaats en gaan we samen whisky proeven! Ben je nog geen vriend, maar wil je wel bij deze leuke avond zijn? Lees dan nog even verder!

Sinds 2003 bestaat onze Stichting de Vrienden van Roda (club van honderd). Deze Vrienden dragen Roda een warm hart toe en doneren jaarlijks € 45,00, oftewel 100 ouderwetse guldens. 

Doelstellingen
De stichting heeft als doel Roda financieel of anderszins te ondersteunen. Het bestuur van de stichting komt meerdere malen per jaar bij elkaar om ideeën en voorstellen met elkaar te bespreken en vervolgens te bepalen wat er met de donaties gebeurt. De Vrienden zijn er niet om (eventuele) gaten in de begroting van de club te dichten, maar de gelden worden besteed aan meer duurzame projecten binnen de club en zijn veelal gericht op de jeugd.

Word ook Vriend!
Leden, niet-leden, oud-leden, vaders, moeders, opa’s en oma’s.. Aarzel niet en word Vriend van WKV Roda! Want hoe meer Vrienden, hoe meer we voor Roda kunnen betekenen.

Aanmelden
Aanmelden kan via de website: https://www.wkvroda.nl/de-club-van-honderd/
Laat na jouw aanmelding per e-mail ook even weten of je van plan bent om op 28 oktober naar de feestavond te komen (via secretaris.vriendenvanroda@gmail.com).