Team(s) van de week: E1 en E2

Roda 1 speelde gisteren in Westzaan tegen Apollo 1. De pupillen van de E1 en de E2 mochten bij de start van de wedstrijd oplopen met de selectiespelers. Noud, Lens, Teun, Maddy, Ruben, Bart en Sanne werden samen met de selectiespelers voorgesteld aan het publiek. Even lachen en zwaaien voordat de scheidsrechter aangeeft dat de wedstrijd gaat beginnen. Dat lukte prima! Ze maakten van dichtbij de warming-up mee en zijn met de spelers van Roda 1 op de foto gegaan.

Bart mocht voor de start van de wedstrijd de doorloopbal nemen en deed dat supergoed! Hij had een mooie aanloop en bijna zat de bal in de korf. Het publiek en de selectiespelers waren onder de indruk van Bart zijn mooie aktie. Top gedaan Bart!

De E1 en E2 kregen een VIP behandeling en zaten eerste rang langs de lijn. Bij aankomst stonden de trommels al klaar en daar werd goed gebruik van gemaakt. Er werd enthousiast getrommeld en de pupillen waren onder de indruk van het snelle spel van Roda 1. Ze hebben goed alle trucjes en aanvalsplannen afgekeken dus dat belooft wat voor de komende wedstrijden. De teams waren niet helemaal compleet maar dat kwam doordat we dit keer wat krapper in de aankondigingstijd zaten. Anna en Fenne kwamen er aan het eind van de eerste helft bij en maakte het feest compleet. Het was een gezellige boel met de pupillen van de E1 en E2 langs de kant. Er werd in de rust lekker een ijsje gegeten voor wat nieuwe energie.  In de 2e helft kwam Apollo nog even wat dichterbij en werd er bij ieder punt van Roda nog harder gejuicht en getrommeld. Op het veld deed Roda 1 wat zij moest doen. Ze hielden de ruime voorsprong vast en wonnen met 22-13 van Apollo.