Tim Ebbes nieuwe trainer Roda 1 en selectie

© Foto Ronald Goedheer

© Foto Ronald Goedheer

De TC van Roda is verheugd te melden dat Tim Ebbes volgend jaar trainer/coach wordt voor de selectie en Roda 1. Na een aantal jaren trainer/coach van groen Geel A1 te zijn geweest, heeft Tim de ambitie om voor een seniorenteam verantwoordelijk te zijn. Na een aantal goede gesprekken met elkaar, kwamen we samen al snel tot de conclusie dat onze ambities goed bij elkaar passen. Tim is 35 jaar en heeft als gymdocent en trainer van juniorenselecties een CV dat uitstekend aansluit bij onze huidige selectie. Naast Tim blijft Ivan Karsters ook betrokken bij de Roda selectie. Ivan zal als o.a. als individueel trainer, speler en coach voor de selectie beschikbaar blijven. Alle partijen hebben over de rol gesproken, waarbij we samen blijven monitoren of de samenwerking tot ieders tevredenheid is. De Roda selectie heeft zodoende een bijzonder complete trainersstaf voor volgend seizoen.

De TC van Roda is in gesprek met Michael Bakker (Roda 2) om het huidige contact voor volgend seizoen te verlengen. We zullen hier zo snel mogelijk duidelijkheid over verschaffen.

Wie wat meer achtergrond informatie over Tim wil lezen, verwijs ik naar het krantenartikel uit het NHD van zaterdag 29 februari. Dit stuk is ook op onze website te vinden.

Namens de TC
Age Knossen