Tjoba 2 – Roda 2

In het paasweekend hadden wij het genoegen onze korfbalwedstrijd te mogen spelen tegen de Kids van Heer Hendrik. Maar liefst 185 km van huis in het verre Zeeland.

We hadden ons een lange autorit kunnen opladen en we startten dan ook scherp. Na 5 minuten spelen hadden Jonne,  Jitter (2) en Sanne de korf al weten te vinden en stond het 1-4. Genieten voor het publiek, dat eerder op de dag het mooie Goes al verkend had (of was het Gent?). Daarna begon Tjoba warm te draaien en wisten we het helaas niet dicht te houden (5-5, 7-5). Toch hadden we voor rust nog genoeg veerkracht om de achterstand om te buigen. De thee en limo werd gedronken met 9-9 op het scorebord.

Na rust bleven beide partijen het eerste kwartier nog aan elkaar gewaagd. Er werd veel uit afstandschoten gescoord, maar helaas te veel kleine kansen gemist. Tjoba loopt hierdoor op ons uit (15-12, 16-12), een gat dat we niet meer dicht krijgen en zelfs nog groter laten worden (18-12). De laatste minuten gebeurt er niet veel meer en teleurgesteld druipen we na 70 minuten spelen af.

Verloren. Hosternokke.

Marieke