Top E1-Roda E1

Zaterdag 5 februari Sassenheim

Na een pittige start van de de E1 tegen de E1 van Top uit Sassenheim lieten beide ploegen goed zien wat ze in huis hadden. Er werd snel aangevallen en goed verdedigd, toch mocht het in de eerste helft niet helpen voor onze E1 na de eerste helft stonden ze achter met 5-1.

De tweede helft werd Noud gewisseld voor Lens. Het was weer pittig. De tegenstanders schoten er mooie lange afstandsballen in. Teun, Noud en Anna zagen ook hun kans schoon, ieder mikte zij ook een bal erin. Tussenstand 10-4

Dat was een stand die onze E1 niet op zich liet zitten en in de derde helft gingen ze super van start. Goed tussen de korf en degene die je verdedigd, vrij lopen en lange worpen naar elkaar. Het hielp: Top scoort maar wordt afgekeurd het is verdedigd. Dan scoort Teun en dan heeft Anne alle kansen en scoort achter elkaar onze achterstand wordt flink kleiner 11-7. Er wordt mooi samengespeeld en dan scoort Lens 13-9.

Dan de 4e helft alle ballen raken de korf maar willen er niet meer in. Fenne zorgt nog voor een mooi schot die er wel in wil. Gelukkig! Maar dan ondanks een goede verdediging komen alle ballen van Top wel in de korf.
De ploegen waren goed aan elkaar gewaagd, helaas voor Roda toch een verloren wedstrijd met een eindstand van 19-10.

Groeten,
Marije Damminga