Topscorersklassement Senioren veldseizoen 2021-2022

“Scoren doen we samen bij Roda! Winnen en verliezen doen we samen! Samen gaan we recht op doel af! “ Dit is wat ons Rodianen bindt. Wat ons ook bindt is de onderlinge betrokkenheid en het contact met elkaar. Dit jaar staan er weer vier hechte senioren teams op het veld, daar zijn we trots op. Om die onderlinge betrokkenheid versterken zetten we met een knipoog het topscorersklassement Senioren veld seizoen 2021-2022. Zo blijven we op de hoogte van het reilen en zeilen onderling!

Speelronde 2

Een heerlijk zonnetje op het Roda veld op speelronde 2. Het publiek kreeg bij de senioren 3 spannende thuiswedstrijden te zien.

Roda 1 liet een degelijke partij zien, waarbij het spreekwoordelijke kwartje net de verkeerde kant opviel. Het vertoonde spel biedt perspectief voor de derby tegen het sterke en ongeslagen ZKV volgende week.

Roda 2 speelde een sterke wedstrijd, waarbij zeker in de eerste helft zeer zuiver werd geschoten. Na rust werd de wedstrijd volwassen uitgespeeld. Eindstand 15-13

Roda 3 gaf een voorsprong van 8-5 in de rust helaas weg en verloor van Madjoe 3 met 10-13. Zeker de eerste helft gaf veel aanknopingspunten voor de komende weken.

Roda 4 had een vrij weekend. Wel gaven meerdere spelers na afloop van de donderdag training hun doelpunten door in de hoop wat te stijgen in het topscorers klassement. Helaas kunnen we deze doelpunten niet meerekenen.

damesdoelpuntenherendoelpunten
Nienke5Sem6
Eva3Bernlef 6
Cathy3Jari5
Naomi2Jitter5
Elana2Arjan5
Natasja2Remco4
Maaike2Joris4
Anne van E2Jonne4
Suus1Koen Hau3
Jasmijn 1Koen Hav2
Raven1Kees2
Meghan1Junior2
Rebecca1Jelle ni1
Natacha T1Noah1
Celeste 1Dennis1
Bert1
Daan B1

Speelronde 1

Roda 1 verloor helaas terecht bij de uitwedstrijd tegen Maassluis. Een sterke tegenstander, die veel druk oplegde. Wel moet genoemd worden dat de uitslag 16-8 wat aan de geflatteerde kant lag. Roda mistte veel kleine kansjes.

Roda 2 kwam goed uit de startblokken met een 12-14 overwinning van de Amsterdamse naamgenoot. Er werd gescoord over veel schijven. Coach Ivan sprak van een goede teamprestatie.

Roda 3 had het lastig in de uitwedstrijd tegen Swift. De tegenstander speelde haar lengte goed uit en de uitslag 17-8 was dan ook terecht. Positief punt bij Roda 3 waren de 75 doelpogingen.

Roda 4 kende een goede start tegen KZ. Met veel invallers aan de dames kant werd er nipt gewonnen met 14-13.