Topscorersklassement Senioren veldseizoen 2022-2023

“Scoren doen we samen bij Roda! Winnen en verliezen doen we samen! Samen gaan we recht op doel af! “ Dit is wat ons Rodianen bindt. Wat ons ook bindt is de onderlinge betrokkenheid en het contact met elkaar. Dit jaar staan er weer vier hechte senioren teams op het veld, daar zijn we trots op. Om die onderlinge betrokkenheid versterken zetten we met een knipoog het topscorersklassement Senioren veld seizoen 2022-2023. Zo blijven we op de hoogte van het reilen en zeilen onderling!

Speelronde 3

Roda 1 won ook de derde wedstrijd overtuigend met 19-11 uit tegen ODO uit Maasland. Met name de eerste helft haalde de Rodianen een zeer hoog rendement. De tweede helft zakte het tempo iets in werd het rendement minder. Zaak om daar aandacht aan te besteden richting komende zaterdag, wanneer Roda tegen Rapid 1 speelt uit Haarlem.

Roda 2 wist niet te winnen van ODO 2 uit Maasland. Waar op de trainingen de progressie te zien is, komt dit er in de wedstrijd nog niet altijd uit.  Na drie verlieswedstrijden zal de knop zaterdag om moeten en zullen de Rodianen 2 vol de strijd aan moeten gaan tegen Fiks 3.

Roda 3 verloor zaterdag met 16-19 van BEP. Na een ruststand van 8-8 pakte BEP direct na rust een flinke voorsprong die niet meer ingelopen kon worden. Afgelopen dinsdag speelde Roda 3 de inhaalwedstijd tegen Badhoevedorp 2. Roda 3 was veel sterker en won met flinke cijfers 17-5. Een prima start van het seizoen.

Roda 4 speelt zaterdag de eerste wedstrijd van het seizoen.

damesdoelpuntenherendoelpunten
Nienke11Jitter12
Ilse4Jonne10
Noelle2Jelmer3
Naomi3Kees12
Kayleigh3Sem9
Anne v E4Jari10
Jasmijn4Quincy10
Sharon1Remco5
Anne v B2Noah4
Kelly3Daan1
Eva4Koen Hau3
Maaike1junior8
Raven1Jelle2
Celeste4

Spelronde 2

Roda 1 won ook de tweede wedstrijd overtuigend met 17-13 tegen een degelijk Sporting West. Verdedigend werd er een groot deel van de wedstrijd geconcentreerd gespeeld, waardoor Sporting West ondanks veel lengte korte aanvallen kon draaien. Aanvallend viel op dat Roda vooral dreigend werd als het spel dynamisch en met tempo gespeeld werd.

Roda 2 verloor van helaas nipt met 13-16 van Sporting West. Sporting West speelde in deze fase van de competitie net iets makkelijker en oogde iets scherper. Het wordt belangrijk dat Roda over meer schijven tot scoren gaat komen. Met vertrouwen kunnen we uitkijken naar de komende weken.

Roda 3 De wedstrijd tegen Badhoevedorp is uitgesteld naar dinsdag 27 oktober om 20.30 op het Roda veld

Roda 4 heeft de wedstrijd verplaatst naar een doordeweekse wedstrijd in oktober

Speelronde 1

Roda 1 won de eerste wedstrijd overtuigend met 11-18 van GKV uit Den Haag. Er werd verdedigend veel druk gelegd en aanvallend over veel schijven gescoord. Een goede start, maar ook met nog genoeg verbeterpunten in het samenspel.

Roda 2 verloor van helaas nipt met 16-15 van hetzelfde GKV. Zaterdag een herkansing tegen Sporting West uit Amsterdam.

Roda 3 speelde een uitwedstrijd tegen Helios 2. De Rodianen gingen flitsend van start met een 3-8 voorsprong in de rust. In de tweede helft werd de wedstrijd professioneel uitgespeeld. Zaterdag geen thuiswedstrijd ivm een verplaatsings verzoek van Badgoevedorp.

Roda 4 heeft de wedstrijd verplaatst naar een doordeweekse wedstrijd in oktober