Van de voorzitter

Seizoen 2023/2024

De vakantie is voorbij en het korfbalseizoen is alweer een aantal weken onderweg. De selectie heeft al meerdere oefenwedstrijden gespeeld en de jeugd heeft afgelopen zaterdag ook de eerste minuten gemaakt.

Er gaat veel gebeuren in de komende periode. De Recrestars starten met de eerste training, de senioren spelen een hele competitie voor het zaalseizoen, de jaarvergadering staat gepland……

En last but not least het feestweekend van 22 tot en met 24 september. We starten vrijdag in de namiddag met een buffet voor onze vrijwilligers (volg de informatie op al onze kanalen). Aansluitend begint om 20.00 uur de veiling. Er worden prachtige items beschikbaar gesteld. Wat te denken als VIP gast bij de boekpresentatie van Drukwerk, een middag in de Skybox van V.V.V. Westzaan, een Botox behandeling en vele ander items die beschikbaar zijn gesteld. De veilingavond is een aanrader om bij te wonen. De vorige edities zorgden voor grote hilariteit. Natuurlijk hopen we als club op een mooie opbrengst, zodat de verbouwingsplannen gerealiseerd kunnen worden. Op 23 september staat de playbackshow gepland. Er wordt al flink geoefend door jeugd en volwassenen. Er wordt zelfs al wat uitdagende berichten geplaatst op Facebook en Instagram……. We sluiten het weekend af met het Straten- en bedrijfskorfbal. Ook hier zal het er fel aan toegaan. Er worden al transfers gedaan van de ene naar de andere straat.

Het wordt een prachtig seizoen! Tot snel op het veld!

Age Knossen
Voorzitter WKV Roda