Van de voorzitter

De buiten competitie staat op het punt van beginnen. De eerste trainingen en oefenwedstrijden hebben al plaats gevonden op ons veld. Het mooie aan de veldcompetitie is dat deze bij alle korfbalverenigingen wordt gespeeld op het eigen complex. Tijdens de veldcompetitie zie je alle clubs tot leven komen. Al jaren zet de korfbalbond in op de zaalcompetitie. Ze gaan daarin echter veel te veel voorbij aan alle clubs die niet in de topleague spelen, maar goed hier zal ik een andere keer een stuk over schrijven. Het is veel leuker om over alle leuke zaken te schrijven die er bij onze club te gebeuren staan.

Allereerst is er op zaterdag 6 april een feestelijke dag op ons complex. Op deze dag openen we officieel het clubgebouw fase 1! De hele ochtend is er gratis koffie, thee en limonade.

‘s Middags tussen 14 en 16 uur wordt er aan de jeugd suikerspinnen en popcorn uitgedeeld. Om 15.00 uur wordt de vernieuwde Kemphaan door jeugdleden officieel geopend. Na een korte speech waarbij alle vrijwilligers worden bedankt voor hun hulp nemen we de Kemphaan weer in gebruik. We hopen heel veel gasten te mogen ontvangen om een daverend applaus aan het team verbouwers te geven.

Na de opening speelt Roda 1 een echte derby tegen Furore uit Assendelft. We gaan ervan uit dat we heel veel supporters langs de lijn hebben staan om ons eerste team naar de overwinning te schreeuwen.

Een clubgebouw is er ook om gezellig met elkaar samen te zijn. Na de wedstrijd eten we met z’n allen hamburgers en friet. Geef je op via deze link: https://forms.office.com/r/D7rHZrmg2D

Voor alle ouders en jeugdleden geldt: Geef je op het wordt bere-gezellig! Als alle bordjes in de vaatwasser staan gaan de voetjes van de vloer. Rond een uur of 9 start de muziek en gaan de disco lampen aan.

Tot 6 april op het Roda veld!

Age Knossen