Veiling 105-jarig bestaan WKV Roda

Geachte relatie, sponsor, vrijwilliger, lid club van 100,

Betreft: veiling 105-jarig bestaan WKV Roda / inkomsten genereren verbouwing kantine en terras

In het jaar 2023 bestaat de Westzaanse korfbalvereniging RODA 105 jaar. WKV Roda vervult als vereniging een bijzondere rol binnen de Westzaanse gemeenschap en de Zaanstreek. Dit doen wij door ons te onderscheiden op zowel sportief als sociaal vlak. Heden ten dage resulteert zich dat in een bloeiende vereniging met +/- 200 leden die zowel prestatiegericht als recreatief willen sporten. Op sociaal vlak werken we samen met scholen en bedrijven, organiseren we veel jeugd/senioren activiteiten om de binding met onze leden, vrijwilligers, sponsors en de gemeenschap uit Westzaan/Assendelft te behouden.

Verbouwing kantine en terras 2024/2025

WKV Roda wil graag een vereniging zijn die met de tijd meegaat. Zo vinden wij het van belang dat ons clubgebouw voor onze leden en bezoekers aan de hedendaagse eisen van comfort als aan duurzaamheid gaat voldoen. De eerste stappen zijn gezet door het dak te bedekken met zonnepanelen. In 2022 heeft het bestuur van WKV Roda een plan gelanceerd om de kantine en het terras van een nieuwe look te voorzien. Om dit te realiseren worden er diverse subsidies aangevraagd, maar willen wij ook inkomsten genereren door het organiseren van een prachtig feestweekend op 22, 23 en 24 september.Uitnodiging veiling 22 september 2023 om 19.30 op de Torenstraat 6, Westzaan

In navolging van de succesvolle veiling in 2012 en 2017 willen we u ook dit keer van harte uitnodigen om deel te nemen aan deze feestelijke avond. In de komende maanden willen wij +/- 50 kavels binnenhalen die we op de betreffende avond zullen veilen. De kavels zullen wederom zeer divers, ludiek en aantrekkelijk zijn en worden op de bewuste avond onder leiding van een veilingmeester aangeboden. De opbrengsten komen direct ten goede aan de verbouwing van de kantine en het terras. Naast de veiling zal de voorzitter van de Stichting Vrienden WKV Roda nieuwe Roda obligaties gaan uitgeven op deze avond, zodat u de vereniging ook op die manier kan steunen.

Inbrengen kavels

Om van de veiling een succes te maken hebben wij alle steun nodig van onze leden. Daarnaast doen wij een beroep op u, als sponsor van Roda Westzaan. Wij hopen van harte, dat u een artikel of product van uw assortiment beschikbaar wilt stellen voor deze veiling. Natuurlijk is het ook mogelijk  om op een andere manier uw steun in te brengen. De kavels  kunt u inbrengen bij Bernlef Knossen( bknossen@gmail.com of een bericht  naar 0611472254) . Via de website www.wkvroda.nl zullen wij de komende periode meer bekend maken over de inhoud van de kavels.

Wij hopen op uw betrokkenheid!

Met vriendelijke groet,

Bestuur WKV Roda
Sponsorcommissie WKV Roda
Stichting Vrienden van WKV RODA/De Club van 100