Verbouwing Kemphaan en buitenterrein

Na de bekendmaking van de verbouwplannen van de Kemphaan zijn er diverse ontwikkelingen te melden. De commissie die ons complex beheert (Stichting Beheer WKV Roda) denkt ook graag mee om de buitenzijde van de kantine duurzaam te maken (onderhoudsarm en goed geïsoleerd). Verder is de gemeente Zaanstad een belangrijke partij voor ons. De grond waar we op gevestigd zijn is van de gemeente. De gemeente geeft aan dat we op onze huidige locatie de komende 15 jaar voor 99% zeker blijven zitten.

Naar aanleiding van de input van onze leden en de verschillende commissies is het ontwerp aangepast. Het voorplein is nu ook in het ontwerp meegenomen. Het is een grote wens om meer verbinding tussen de kantine en het speelveld te krijgen. Een belangrijk onderdeel hier voor is de inrichting van het plein.

De volgende stappen zijn de offertes van de aannemers met bijbehorende input voor de duurzaamheidsmaatregelen. Aan de hand hiervan kunnen we subsidie aanvragen indienen.

De stappen die we als vereniging moeten nemen is het vormen van een commissie die intern en extern geld kan werven. Op basis van het budget kan het definitieve plan worden gevormd en kan de verbouwing beginnen.