Verslag 9 oktober 2021 Roda B1 – ZKV B1

Deze week speelde Roda B1 tegen ZKV B1 bij ZKV. Vorige wedstrijd wonnen we met 4-2 dus we hadden goede hoop op winst. Het doel was deze keer een hogere score te krijgen.

De wedstrijd begon met Kyra, Tara, Yves en Floor in de aanval en Luuk, Felix, Iris en Isa in de verdediging. Pim en Dorien begonnen op de bank. Iris kreeg meteen veel kansen, maar het eerste doelpunt was helaas voor ZKV, 1-0. Iris maakte het gelijk met een vrije bal. De aanvallen gingen door, maar we misten veel. Het werd 1-2 door een mooie doorloopbal van Floor. Iedereen wilde graag de bal hebben en deed zijn best om de bal binnen de lijnen houden.

In de tweede helft ging de verdediging goed, maar er werden ook weer veel kansen in de aanval gemist. Gelukkig miste ZKV ook een aantal kansen. De wedstrijd bleef spannend, het werd 2-2 door een doelpunt van ZKV. Felix scoorde twee keer een vrije bal, 2-4. Maar door een afstandsschot kwam ZKV weer dichtbij. De wedstrijd ging steeds beter en we maakten meer doelpunten. Yves maakte het 3-5 en Iris 3-6. Na een tegendoelpunt maakte Isa het 4-7. En na nog een tegendoelpunt maakte Felix het achtste en laatste doelpunt, 5-8. Remco en Koen waren blij met elk doelpunt.

Er werd gescoord door veel verschillende spelers. Deze keer niet door Pim, Kyra, Dorien, Tara en Luuk, maar ze hebben goed gezorgd dat er gescoord kon worden.

Het was een topwedstrijd. Volgende week de kampioenswedstrijd tegen KZ.

Olga en Dorien de Leeuw