Verslag Feestweekend

Wat hebben we een geweldig weekend achter de rug!
Wat een ongelooflijk feest was het!

Het weekend begon op vrijdag met een drukbezochte veiling. De kemphaan zat vol! Onder leiding van Bernlef werden er maar liefst bijna 50 kavels onder de hamer gebracht. En de opbrengst van de veiling?

 

EUR 16.115,00

NIET NORMAAL, ENORM BEDANKT

 

Zaterdag begon de dag alweer vroeg. Vrijwel alle teams speelden thuis, en de stemming zat er al vroeg in.

Vanaf 9 uur stonden de dames van het JAC met een snoepkraam langs het veld. Van brownies tot popcorn, van kokosbollen tot muffins en gekleurde haarlokken, maar ook een lekker kopje koffie of thee, er was voor iedereen wel wat. Ook een geslaagde actie die voor herhaling vatbaar is!

Daarnaast moest de Kemphaan gereedgemaakt worden voor de Playbackshow. Wat een werk is erin gestoken. Er was een prachtig podium gemaakt. Werkelijk top!

Om 19.00 uur begon de Playbackshow. De ingrediënten: een volle Kemphaan, 11 acts, een  jury en presentator én een prachtige licht- en geluidsshow.

Eerst de kinderen. Wat deden ze het allemaal goed! Er werd in de mooiste outfits gedanst en gezongen dat het een lieve lust was.

Na de prijsuitreiking met een eerste prijs (Noor en Chalentelly/ZigZag), een originaliteitsprijs (Tessel/Engelbewaarder) en een medaille voor iedereen was het tijd voor deel twee van de avond.

De show was in tweeën geknipt zodat het voor de jeugdige deelnemers niet te laat zou worden, maar vrijwel alle kinderen bleven er gewoon gezellig bij.

De Kemphaan werd getrakteerd op een soepel bewegend YMCA-kwartet, sexy schilders, een operatieteam van discutabele allure, hossende russen, zingende nonnen, en last but not least een compilatie van acts die zich niet in een paar woorden laat vangen. Zij wonnen zeer verdiend de wisselbeker.

Het bleef nog lang onrustig in de Kemphaan. De laatste feestgangers zochten hun bed rond 5 uur in de ochtend pas op.

Zondag was de dag van het Straten/Bedrijvenkorfbal. Maar niet voordat een groep vrijwilligers alweer op tijd bij de club waren voor de schoonmaak. De Kemphaan is van boven tot onder uitgesopt. Ook hiervoor complimenten!

Voor het korfbalfeest van straten en bedrijven waren 12 team aangemeld. Ook weer een feest om al die mensen in actie te zien op de velden. Weer zo’n activiteit die om terugkeer vraagt!

De zondag werd tenslotte afgesloten met een BBQ. Beter kon het weekend niet eindigen.

Lieve Rodianen, we kijken terug op een geweldig feestweekend. En wat een inzet was er van zovelen van jullie. De betrokkenheid voor de club spatte er werkelijk vanaf.

DANK JULLIE WEL!

Bestuur WKV RODA