Verslagje E2

Tja…, hier had dan het wedstrijdverslag van E2 moeten staan. Het liep allemaal even anders.

We keken ernaar uit om naar Alkmaar af te reizen. Eindelijk zou het voordeel opleveren om uit te mogen spelen. Met de nieuwe maatregelen mogen er immers geen ouders langs de lijn staan. Rijdende ouders gelden echter als teambegeleiding en mogen dus wel mee. Het zou ons nog flink wat moeite hebben gekost om niet te hard te juichen.

Maar goed, dat ‘uitvoordeel’ zouden we hard nodig gehad hebben. E2 heeft namelijk alle wedstrijden gewonnen, behalve de thuiswedstrijd tegen DSO Alkmaar. DSO heeft ook alles gewonnen en staat nu dus bovenaan in de poule. Winnen van DSO zou dus betekenen dat de teams samen op de eerste plek zouden komen te staan. Maar het liep dus anders.

Afgelopen week kwam het bericht dat te veel spelers van DSO dit eerste weekend van de herfstvakantie op vakantie gingen. Ze konden dus niet spelen en wilden de wedstrijd verplaatsen. Eerst naar afgelopen donderdagavond, maar dat lukte toch niet. Toen naar afgelopen dinsdagavond. Helaas hadden wij toen twee zieke spelers. Uiteindelijk is de wedstrijd verzet naar 22 oktober. Wij gaan dus nog even voor een verlenging van het veldseizoen en stellen ons geduld op de proef voor wat betreft de ontknoping van dit deel van de competitie.

Siska (moeder van Lise)