Versterkingen voor Roda 4!

Dit verse kampioenen team mag maar liefst 3 versterkingen verwelkomen volgend seizoen! Melinda en Yoets halen hun korfbal schoenen weer tevoorschijn en zullen regelmatig te bewonderen zijn en ook Gwyneth komt ons team versterken! Zij stelt zich hier even voor! Welkom (terug) meiden!

Hoi allemaal!

Mijn naam is Gwyneth, ik ben al ontzettend welkom geheten door meerdere leden van Roda. Ik ben een korfballers sinds de welpjes. Ik ben toen begonnen bij ZKC’31 en heb daarna nog een aantal jaren bij ZKV gekorfbald. Ik ben nu 5 jaar gestopt met korfballen maar het bleef altijd kriebelen, vandaar mijn comeback. Vorig jaar ben ik van Zaandam naar Beverwijk verhuisd en woon ik samen met mijn vriend Mike en hond Amy. Deze maand krijg ik te horen of ik geslaagd ben voor mijn opleiding Social Work en heb hiervoor de opleiding Sport, bewegen en gezondheid afgerond op het CIOS. Sinds 1 juni ben ik in dienst als persoonlijk begeleider bij Odion KrommeNoord. Ik heb er zin in en hoop dat ik mooie jaren bij Roda kan korfballen.