Volgend seizoen weer (wedstrijden) korfballen!

Zoals jullie misschien al gelezen hebben op de site van Roda of vernomen van de trainers/coaches zullen er dit seizoen geen competiewedstrijden meer gespeeld worden. Binnen Roda kunnen onderlinge wedstrijdjes wel plaatsvinden, een aantal teams hebben dat de afgelopen tijd dan ook al een keer gedaan. Want een echte korfbalwedstrijd dat willen we allemaal, daar worden we blij van!

Komend seizoen hopen we met z’n allen dat we weer wedstrijden kunnen spelen en alles weer een beetje normaal wordt en we weer veel plezier op de zaterdagen kunnen hebben met elkaar. En we ook weer leuke, gezellige activiteiten voor de jeugd kunnen organiseren.

In voorbereiding daarop is de Technische Jeugdcommissie op dit moment de teams voor komend seizoen aan het maken. We gaan ervan uit en hopen dat iedereen volgend seizoen ook weer wil korfballen.

Is er toch een reden dat je wilt stoppen met korfballen laat het dan z.s.m. weten (claudiavanbaarsen@wkvroda.nl). De uiterlijke opzegdatum bij Roda is 31 mei, eerder is fijner voor de tjc om het te weten dan kan dat mee genomen worden in het maken van de teams. En kunnen we voorkomen dat andere teleurgesteld raken omdat we na het publiceren van de teams eventueel weer moeten schuiven om alles kloppend te krijgen.

Voor nu nog heel veel plezier de komende weken op het Rodaveld waar nog lekker getraind en af en toe een wedstrijdje wordt gespeeld.

De Tjc en het wedstrijdsecretariaat