We namen het vandaag op tegen DKV Victoria, 

Het is een spannende wedstrijd, want we kunnen zomaar kampioen worden!!  De wedstrijd begon meteen goed.  Tom scoorde al in de tweede minuut. Er werd goed verdedigd aan de andere kant. Damian verdedigde  als een malle!  Door het snelle overgooien had Tom  de kans om nog een keer te scoren.  Er werd gewisseld, en het werd voor Roda wat pittiger, maar DKV had het nog wel zwaar.  Ze kregen geen kans door de verdediging van Roda. Teresa , Joost, Thies en Tommie waren sterk.

Daardoor kreeg Jip de kans om te scoren.  Na de rust en een lekker glaasje limo, ging  Roda er weer tegen aan!  In de aanval staan Tom, Tommie Thies en Aleyna. De verdediging wordt gedaan door Ellen, Jip , Julian en Nienke.  DKV wordt feller en krijgt dan ook meteen de kans om  te scoren , de stand is 1-3 De bal is gelukkig weer in het aanval vak van Roda , Tom en Tommie zijn goed bezig en Tom scoort ook gelijk! 1-4  Roda herpakt zich. De coaches van DKV knijpen hem een beetje.

Tom is sterk en maak snel nog een punt. Roda speelt goed over. De bal gaat mooi rond en nu is Aleyna aan de beurt ! Mooie bal, maar kaatst jammer genoeg net op de korf af.  De bal gaat naar de andere kant en DKV krijgt de kans. Het is 2-5.  Vlak voor de wissel scoort Thies en gilt over het veld ‘pak die kansen’ en zo is het! Het blijft spannend en de sfeer zit er goed in! DKV krijgt nu wel vaker de kans. En scoren nog een keer. 3-6. De verdediging van Roda moet wat pittiger en Raven en Elena worden fanatiek! Het helpt!  De laatste wissel gaat in! Ze krijgen nog even een peptalk van de zijkant en ze gaan er voor.  Teresa komt erin samen met lisanne, Teresa scoort! Een prachtige bal! 3-7. De coaches van beide teams worden steeds fanatieker!! De coaches van DKV gebruiken zelfs termen die je eigenlijk bij voetbal gebruikt ! En bij korfbal nergens opslaan, maar goed! Jaaaaa !!! Roda scoort nog een keer!! En ruiken het kampioenschap!!

De laatste minuut gaat in! Roda is nog aan de bal! En daar is het fluitsignaal!!!! Roda is kampioen!!!!!!!! Met een mooie score van 3-8 voor Roda!