Wedstrijd verslag RODA 1&2

Afgelopen weekend stonden alweer de laatste wedstrijden van het veld op het programma.
Als eerste moest het 2de het opnemen tegen de koploper SDO. Sem die begon scherp aan de wedstrijd en wist gelijk 2 keer te scoren. Daarna begon SDO ook met scoren en brachten zij de stand naar 3-2. Het bleef de hele tijd gelijk op gaan. Door goals van Maaike en Raven bracht dit een ruststand op van 6-5. Na rust kregen we eerst een doelpunt tegen maar snel daarna wisten Maaike en Raven weer te scoren en was de stand 7-7. Het bleef gelijk op gaan tot 9-9. Daarna begon SDO vaker te scoren dan Roda en liepen zij uit tot 13-9. De laatste minuten werd er nog gescoord door Lars, Raven en Maaike. Eindstand van de wedstrijd 14-12. Omdat het 2de nog niet zeker wist of ze niet gedegradeerd waren was het afwachten tot de wedstrijd Atlantis 2- De Vinken 2 gespeeld was. Via Instagram konden we af en toe een tussenstand zien en toen kwam daar het verlossende antwoord. Atlantis 2 – De Vinken 2 hebben 17-17 gespeeld. Dat betekend dat wij niet gedegradeerd zijn!!!!

Hup snel door naar VZOD waar het 1ste mag spelen. Aan de vlaggen die naast het veld stonden zagen we dat er aardig wat wind was. Gelukkig hadden de spelers hier weinig last van. Noah die zorgt voor de 0-1 en al snel volgen er veel goals. Eva 2x, Kelly 2x, Kees en Jitter scoren en zo staat het 0-7 voor RODA. Hierna scoort VZOD en daarna scoort Noah. Zo gaan we de rust in met een stand van 1-8. Na de rust scoren Kees, Ilse en Noah en krijgen we 1 doelpunt tegen. De stand is nu 2-11. Hierna begint VZOD meer te scoren en zij brachten de stand op 6-11. Gelukkig weer een doelpunt voor RODA kees scoort met een schot achter de korf. In de laatste fase van de wedstrijden krijgen we nog 2 doelpunten tegen. De eindstand: 8-12. Roda 1 heeft een prima veld competitie gespeeld zij waren al veilig in de poule.

Nu gaan wij allemaal even een weekje rustig aan doen en daarna ons voorbereiden op de zaal. Hopelijk zien wij jullie allemaal daar weer!!