Welke spelers nemen afscheid aan het eind van het seizoen.

Door een zeer vervelend bedrijfsongeval moet Marcel Buijs noodgedwongen even afstand nemen van het sporten. Na een uitstekende eerste veldhelft is Marcel helaas in de zaal en op het veld niet meer in actie gekomen. We willen Marcel ontzettend bedanken voor zijn hulp het afgelopen seizoen en hopen op een weerzien in het blauw wit gestreepte tenue.

Ook Nadine Oudejans neemt helaas na 1 jaar afscheid. Nadine startte in Roda 2 en voegde zich in de zaal bij Roda 1. Hoogtepunt waren haar 4 doelpunten in de zaal tegen Weidevogels, waarbij Roda 1 zich definitief veilig speelde in de 1e klasse. Wij wensen Nadine veel succes met haar nieuwe opleiding en wellicht zien we elkaar weer op het veld.

Arjan Tuijn speelt zaterdag voorlopig zijn laatste wedstrijd in de selectie. Arjan is al ruim 10 jaar onderdeel van de selectie en neemt hiermee een bijzondere plek in. Door fysieke klachten doet Arjan een stapje terug en gaat hij volgend jaar in Roda 3 spelen. Kom hem allemaal aanmoedigen zaterdag! 

Echte Rodiaan Iris v/d Eng heeft afgelopen weekend haar voorlopig laatste wedstrijd gespeeld. Iris begon bij Roda in de F-jes en speelt nu in Roda 3. We bedanken Iris voor al die jaren inzet en wensen haar veel geluk in de toekomst.

 

Eerder in het seizoen namen Tim de Beer, Charlie Kooiman Emma Schaap, Ezra en Dawi Harrems afscheid van de vereniging.