Zaterdag bij de eerste thuiswedstrijd in de zaal Roda tegen Tilburg .

F2 en F3 bij Roda 1 tegen Tilburg 1

F2 en F3 bij Roda 1 tegen Tilburg 1

Hierbij zijn de F2 en F3 als team van de week te gast om de sfeer te proeven met nieuwe jeugd en ouders. s’Ochtends  eerst zelf een wedstrijd in de Breedtesporthal gespeeld en nu in een andere hoedanigheid het veld op om Roda 1 te ondersteunen.

Deze jongste jeugd al voor de wedstrijd het tweede ondersteunend met tromgeroffel al een voorproefje om in de sfeer te komen. Het maken van een team foto voor de wedstrijd om de verlegenheid al een beetje weg te nemen.

Voor de wedstrijd oplopen met spelers en in het midden van de zaal staan is voor sommigen wel een ervaring  om daar zo te staan en als ook jouw naam nog wordt omgeroepen  is wel spannend.

Voor Femke was dit zeker een speciale dag. omdat zij de doorloper aan het begin van de wedstrijd mocht nemen. Bij klaar zetten van F paal aan zijkant toch eerst nog vragen op welke korf zij de doorloper ging maken en zonder aarzeling …de grote paal natuurlijk. Met de F bal de doorloper gemaakt en deze net miste wat altijd weer het  spannendste moment is.

Gelijk terug naar de trommels om het eerste te ondersteunen met haar teamgenoten.

Terugkijkend een geslaagde avond voor deze groep jeugd met ouders.

De Jeugdcommissie.