ZKC F1 – Roda F2

Zaterdag 8-2  12.50 uur Deze zaterdag was het niet nodig om vroeg op te staan waardoor de kinderen vol energie zaten. Helaas was Ize afwezig maar Mason, Femke, Carmen, Amy en Romy begonnen vol goede moed aan de wedstrijd. Al vrij snel wist ZKC de korf te vinden maar daar lieten ons team het niet bij zitten. Mason kreeg een mooie kans en maakte de stand gelijk. De teams gaan gelijk op qua spel al zit er bij ZKC een fanatiek jongetje tussen die steeds de bal weet te pakken. Toch door snel over te spelen, na een toespraak van de coach, komt Romy vrij bij de korf en schiet raak. ZKC probeert een aantal keer te schieten en weet uiteindelijk de stand gelijk te maken.

Tijdens de rust wordt er goed gesproken over het sneller overgooien en verdedigen. Na een slok water kunnen ze er weer tegen aan.

Snel nadat we zijn begonnen maakt Femke de 2-3 en ZKC 3-3. Daarna vind ZKC steeds vaker de korf en maken nog 3 doelpunten. Nu mag onze superspeler erin en snel er weer uit want Femke maakt er 6-4 van. Roda blijft positief en onze kinderen blijven vrij lopen en overspelen. Toch willen de ballen niet in de korf. ZKC maakt de 7-4 en de superspeler mag er weer in. Roda was heel goed aan het spelen en heeft in de laatste minuten scoorde Femke nog 2 doelpunten maar het mocht niet genoeg zijn om te winnen. Eindstand werd 9-6 voor ZKC.  Beide teams hebben leuk gespeeld en de volgende keer gaan we weer proberen de winst te pakken.

De strafworpen hebben we gewonnen met 4-5.